Transport si retururi

Magazinul online www.dallianoshoes.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Transport prin curierat rapid in Romania prin FAN COURIER.

Comenzile de la magazinul online www.dallianoshoes.ro au taxa pt transportul coletului de 19 Lei. 

Livrare in 3-5 zile pt toate comezile confirmate de la magazinul online de incaltaminte www.dallianoshoes.ro.

In cazul in care doriti sa schimbati articolul comandat de la www.dallianoshoes.ro cu o alta marime, dar acelasi model, beneficiati de transport gratuit.

Articolele produse la comanda, personalizate conform cererii clientului NU SE POT RETURNA, conform legii.

In cazul in care doriti sa renuntati din diverse motive la achizitia facuta de la www.dallianoshoes.ro, aveti posibilitatea sa CERETI returnarea coletului si rambursarea sumei respective.

Aveti la dispozitie 14 zile calendaristice sa anuntati intentia Dvs de a renunta la achizitie (conform OG34/2014).

In acest caz trebuie, sa ne anuntati prin mail (dallianoshoes@gmail.com) sau telefon  0725.362.943  intentia Dvs pentru a putea trimite firma de curierat sa ridice coletul.

Returnarea sumei se va face in maxim 14 de zile de le receptionarea coletului Dvs.

Nu se vor receptiona colete trimise cu ramburs, sau cu alte mijloace de curierat decat cele agreate de dallianoshoes.ro .( FAN COURIER )

De asemenea nu se vor ridica retur colete care prezinta semne de deterioare .

  • Taxa de transport este suportata de magazinul online www.dallianoshoes.ro in cazul in care produsul are un defect, produsul primit nu este cel comandat / produsul nu are caracteristicile prezentate.
  • Taxa de transport este suportata de catre client in cazul in care comanda este returnata complet, in acest caz clientul va primi doar suma platita pe articole cumparate. 
  • In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si renuntati la comanda, se va percepe o taxa de 19 lei pt transportul retur.
  • In cazul in care ambalajul cu care se trimite returul nu corespunde cu cel initial ne rezervam dreptul sa REFUZAM COLETUL.
  • Coletul retur care se preda agentului de la firma de curierat TREBUIE sa fie impachetat asa cum s-a primit: folie sau punga pt a nu deteriora cutia coletului. 
  • Agentul de la firma de curierat prin contract are dreptul sa refuze ridicarea coletului retur.